OPTAGELSE

Filmskolens uddannelser er åben for alle. Du ansøger om optagelse ved at sende en kort motiveret ansøgning, hvor du fortæller hvorfor du ønsker at gå på DOX:WORLD.

Vi starter nye kurser to gange årligt – hhv. forår og efterår. Vi optager maks 9-10 studerende pr. hold.

Du er meget velkommen til at kontakte os forinden på tlf. 30282902 eller mail: beritmadsen777@gmail.com, for mere info om vores forløb.
Det er også altid muligt at kigge herop og få en personlig snak.

ÅBEN! Optagelse: Efterår 2019

3 ugers dox:dokumentar (2. - 20 sept. 2019)obs: 1 PLADS LEDIG!

4 ugers dox:master (30. sept. - 25 okt. 2019)

Navn *
Navn

PRAKTISK

Undervisning

Mandag – Fredag: Undervisning finder sted mellem 9 - 14.30 (blanding af undervisning og selvstændigt arbejde)
Som studerende har du nøgle og adgang til stedet 24 timer/døgnet.

Udstyr

Computer: Som studerende har du adgang til computer med redigeringsprogrammet Premiere Pro. Hvis du kan medbringe egen computer, installerer vi Premiere Pro på filmskolens regning.

Kamera & Lyd: Flere og flere studerende medbringer selv kamera, f.eks. et DSLR eller lignende. Det giver den klare fordel, at man kan bruge tiden på DOX:WORLD til at blive fortrolig med eget kamera, også dets manuelle funktioner. For studerende, hvor det ikke er muligt at tage kamera med, har vi et DSLR til deling.


JOBSØGENDE & DAGPENGE

Som jobsøgende (dagpengemodtager/A-kasse eller Jobcenter) har man mulighed for at beholde understøttelse, mens man tager forløb på DOX:WORLD, da undervisningstimerne udgør 17,5 t/uge. Ring gerne og hør nærmere.

DOX:WORLD er en privat filmskole, der ikke får tilskud af staten.
Det er ikke muligt at søge SU.


kontakt

Hvis du vil vide mere om filmskolens forløb, så kontakt:

Berit Madsen
Tlf. 30282902
Mail: beritmadsen777@gmail.com

Finn Mathiasen
Tlf. 20704354
Mail: finn@abcfilm.dk

 
 

DOX undervisere

berit+foto+kopi.jpg

Berit Madsen
Grundlægger og underviser, Dokumentarinstruktør
 

Finn.jpg

Finn Mathiasen
Grundlægger og underviser, Dokumentarinstruktør

 

Mikkel Keldorf
Underviser, instruktør dokumentarfilm og interaktiv dokumentar

 

PROFESSIONELLE UNDERVISERE, DER ER I MASKINRUMMET

Finn Mathiasen og Berit Madsen har begge over 20 års erfaring i det professionelle produktionsmiljø og har solid erfaring med undervisning og kurser indenfor dokumentar og reportage. Mikkel Keldorf arbejder både med dokumentar og med kombination af den klassiske filmfortælling med de nyeste medier og teknologier inden for filmproduktion.

Vi sætter en ære i, at vi som undervisere – og vores gæstelærere – er aktivt producerende. Det har stor betydning for skolens identitet og høje faglighed, at alle er ”i maskinrummet”.


Finn har en Bachelor i Visuel Kommunikation og han har haft sit eget produktionsselskab ABCFilm i 20 år, med speciale i dokumentarfilm, webfilm og undervisningsfilm. Han har tidligere været ansat i 5 år som værkstedsleder og underviser på Medieskolen Lyngbys filmafdeling. Af større produktioner er den internationale dokumentarfilm ”Law of the Jungle”, som vandt den prestigefyldte Britiske Grierson Award for bedste udenlandske dokumentar. Se traileren her.

Berit er uddannet dokumentarfilminstruktør i Paris, uddannet antropolog fra Aarhus Universitet, og har diplomuddannelsen fra Danmarks Journalisthøjskole. Freelance dokumentarfilminstruktør  og producer siden 2000. Undervist i dokumentarfilm både i DK og i udlandet.
Berits dokumentarfilm har været vist på alt fra Amerikansk TV og verdens vigtigste dokumentarfilmfestivaler, til lokale events i de nepalesiske bjerge.
Berits sidste store og prisvindende internationale dokumentar SEPIDEH – reaching for the stars, blev nomineret til både Bodil og Robert prisen og til Grierson (britisk Oscar), er solgt til mere end 50 lande og i konkurrence på verdens største dokumentarfilmfestivaler så som Sundance (USA) og IDFA (Amsterdam). Se trailer her.

Mikkel er uddannet journalist fra DMJX i Aarhus og har siden 2013 produceret og instrueret film i både ind- og udland med sin virksomhed Mikkel Keldorf Media. Mikkel fik sit gennembrud med low-budget-filmen ’The Price of the World Cup’, som skabte debat verden over forud for VM i Brasilien. Den blev fulgt op af ’Jeg vil dø for min datter’ (DR1), der ligeledes er filmet i Brasilien. Senest blev hans film ’Klub 27’ nomineret til ’Bedste Dokumentar’ ved Ekko Shortlist Awards 2018. De seneste år har han kastet sin kærlighed over interaktive formater som f.eks. VR, AR og interaktiv dokumentar. To af Mikkels VR-film har været på CPH:DOX (2017 og 2018) hvoraf den ene blev produceret med det Oscar-nominerede produktionsselskab RYOT. Mikkel gæsteunderviser desuden på DJMX i ”Journalistik 3.0”.