DOX:DOKUMENTAR

DOX:DOKUMENTAR er et 3-ugers intensivt forløb, hvor du kommer igennem alle faser fra A-Z i en dokumentarfilmproduktion og får redskaber til at lave dine egne dokumentarfilm og film til web.

DATO: 2/9 - 20/9
VARIGHED:
3 uger
PRIS: 6.500 kr.
FORUDSÆTNINGER: Interesse for film og formidling med mod på at knokle for at lære dokumentarfilm-håndværket.

DOX:MASTER

DOX:MASTER er et intensivt 4-ugers forløb, hvor du arbejder på din egen produktion under intensiv sparring, og hvor du får håndværket helt under huden.

DATO: 30/9 - 25/10
VARIGHED:
4 uger
PRIS: 7.500 kr. (6.500 kr., hvis du har taget DOX:dokumentar)
FORUDSÆTNINGER: Du kommer med et eksisterende filmprojekt eller en idé til en dokumentar/webfilm, som du arbejder på gennem forløbets 4 uger.

Nikoline: Man rykker sig mega meget, hvis man gerne vil det

Om DOX:DOKUMENTAR forløbet

Undervisningsformen er HANDS-ON på den måde, at undervisningen foregår som en vekselvirkning mellem korte oplæg og praktiske øvelser. M.a.o lærer du håndværket bag dokumentarfilm ved at prøve teknikker og metoder af i praksis, og ved at få intensiv feedback.

Output

DOX:DOKUMENTAR giver dig forståelse for, og konkret praktisk erfaring med, en dokumentarfilmproduktion eller produktion for Web og alle de trin, der skal til, for at lave den gode film. Du får redskaber til at føre en idé ud i livet. Du forlader DOX:DOKUMENTAR med mod på at gå videre ud i dokumentarfilmens verden.Forløbet afsluttes med at du har gennemført en lille filmproduktion.

Om DOX:MASTER forløbet

På DOX:MASTER kommer du enten med et dokumentarfilmprojekt, som du allerede er i gang med, hvis du har en film i ærmet, som du skal have søsat eller du blot har lyst til at arbejde med en dokumentarfilmproduktion/webfilm over en koncentreret periode.

Output

DOX:MASTER klæder dig på til at arbejde professionelt med dokumentarfilm og film til web. Du kan idéudvikle og pitche dit projekt, så andre - om det er finansører, medvirkende, filmhold eller kunder - forstår din idé og tror på, at den kan gennemføres. Du har arbejdet koncentreret med at skabe den dramaturgisk velfungerende dokumentar og afslutter, hvis det matcher dit projekt, med en færdig produktion. Du er efter DOX:MASTER parat til at føre nye ideer ud i verden.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Er du i tvivl om DOX:WORLD er noget for dig? Har du spørgsmål til priser? Er du ledig og vil vide, hvordan kurserne kan finansieres?

Kontakt os på 30282902 eller skriv en mail til beritmadsen777@gmail.com.