DOX:WORLD - filmskole i Aarhus

VIL DU LÆRE AT LAVE DOKUMENTAR OG FILM TIL WEB PÅ HØJT PROFESSIONELT NIVEAU?

KURSER 2019

2-20 SEPTEMBER 2019: 3-ugers dox:dokumentar (1 ledig plads)

30 SEPT - 25 OKTOBER: 4-ugers dox:master (få pladser)

På DOX fik jeg fuldstændig kreativ frihed til at lave præcis den type dokumentarfilm, jeg havde lyst til, samt undervisning og sparring fra de to meget kompetente, nærværende og dygtige lærere. Jeg fik ikke mindst produceret en masse til mit portfolio.
— Lise Lund Andersen, Studerer TV- og medietilrettelægger DMJX.
Lise%2BLund%2BAndersen.jpg

DOX:MASTER

4-ugers intensivt forløb, hvor du arbejder på din egen produktion under intensiv sparring og får håndværket helt under huden.

På kurset arbejder du målrettet og konkret med et filmprojekt. Kurset er særligt målrettet folk med erfaring inden for film og dokumentar, men som har brug for professionel sparring og hjælp til at få filmstøtte og/eller distrbution af projktet.

DOX:DOKUMENTAR

3-ugers intensivt forløb, hvor du kommer igennem alle faser fra A-Z i en dokumentar/webfilmproduktion.

Optimalt for dig, som har arbejdet en smule med video/film, men gerne vil udvikle dine kompetencer og blive klar til at lave længere produktioner. Mange bruger kurset til at søge videre på f.eks. Filmskolen, DMJX eller MSP-uddannelsen.

sTUDERENDE

Vi skræddersyr dit forløb på filmskolen, efter din tekniske kunnen. Vi motiverer og støtter op om egne idéer og projekter.
Til gengæld ønsker vi engagerede og  motiverede kursister.

Gæstelærer.png

UNDERVISERE

Vi er professionelle dokumentarister, der ved siden af dox:world er aktivt producerende. Vi bevæger os på hele spektret fra den store dokumentar til dokumentar for web og interaktive formater.

 

_DSC1062.JPG

HANDS-ON

Vi underviser ud fra en meget praktisk hands-on tilgang, hvor du bliver kastet ud i produktion fra første dag. Vi tror på, at man bedst lærer ved at gøre ting.


 

 

Kontakt DOX:WORLD?

DOX:WORLD ligger i hjertet af Aarhus.

Adressen er: Hans Hartvig Seedorfs Stræde 7, indgang 1
8000 Aarhus C

Har du lyst til at kigge forbi?

Ring til os på 30282902 eller skriv en mail til beritmadsen777@gmail.com.