Afgangsfilm fra forårsholdet 2018

 

Kåre er gennemsigtig

Kåre er musiker og har galopperende angst. Han bor i et stort tomt hus med to altaner og udsigt over Kattegat. Ifølge ham selv, er han verdens heldigste mand – ikke på grund af husets pragt eller størrelse, men fordi hans søn Issac ved, at han har tag over hovedet igen.

Kåre levede drømmen som succesfuld galleriejer i København. Men hans passion for kunst blev udfordret i mødet med kunstbranchens benhårde business og fokus på penge. I dag er Kåre på understøttelse og bruger det meste af sin tid på at spille musik og bygge lego med sin søn.

I filmen tager vi med Kåre tilbage til København for første gang, siden galleriet lukkede. En rejse, hvor Kåre sætter sin livsopfattelse og sin angst på prøve.

For hvordan lever man uden penge, i en verden hvor din økonomiske værdi tæller højere end din menneskelige?

Varighed: 15:54 min.

 
 

Fri til at være

En kunstnerisk dokumentarfilm om fri bevægelse og om at turde slippe sig selv fri i dansen og blandt andre mennesker.

Varighed: 02:43 min.

 
 

En rejse fra hjertet

21-årige Karen, der bor i et mongolsk telt på Godsbanen i Århus og går i gang med den store oprydning i teltet, for at få ryddet op i sit indre kaos.

Varighed: 08:06 min.

 
 

FC Prostata

Varighed: 09:14 min.

 
 

Under Overfladen

Han er ung. Han er musiker. Og han begærer New Orleans-jazz af hele sit hjerte. Emil Otto er med sin charme, selvtillid og sit høje hår, godt på vej ind i musikbranchen. Men hvad er det egentlig for nogle udfordringer, der gemmer sig under tangenterne?
Filmen undersøger dét at være et ungt menneske, der prøver at navigere i drømmene, i følelserne og i livet.

Varighed: 10:54 min.

Se flere film fra dox:world her